Det Stora Barnkalaset!

Det Stora Barnkalaset 2017

Lördag 1/7 klockan 11.00

är det återigen dags för Family Camps årliga barnkalas! Vi samlas vid Klubbhuset, alla iklädda sina bästa piratkostymer, och inleder kalaset med att måla våra ansikten så vi ser ut som pirater! Därefter beger vi oss ut på plundringståg, på jakt efter Sommarviksskatten! När skatten har hittats äter vi en gemensam lunch, följt av lekar, minidisco och besök av älgen Jojo. Kalaset är helt kostnadsfritt för alla Kids Club-medlemmar. Glöm inte att ta med era Kids Club-kort!

Är du inte redan medlem i Kids Club? Läs här om hur du blir medlem! Medlemskapet är kostnadsfritt och alla medlemmar får ett snyggt klubbkort!

Hjärtligt välkomna!

Anmälan och erbjudande

Här kan ni anmäla ert deltagande på Det Stora Barnkalaset 2017. Det går också bra att ringa, eller besöka oss i receptionen. Observera att platserna är begränsade. Först till kvarn!

I samband med anmälan erbjuder vi er 20% rabatt vid bokning av stuga eller campingtomt 30/6-2/7 2017. Obs! Måste anges i samband som man anmäler sitt deltagande på Det Stora Barnkalaset. Erbjudandet kan inte utnyttjas i efterhand och kan ej bokas online.