Jobba hos oss

Jobba hos oss

Välkommen att söka ett roligt och utvecklande sommarjobb hos oss på Årjäng Camping & Stugor Sommarvik! Vi är en femstjärnig semesteranläggning som inför varje sommar söker kompetenta och ansvarstagande medarbetare som kan leverera en förstklassig service till våra gäster med energi, glädje och professionalitet. Språkkunskaper i engelska och tyska är meriterande, liksom arbetslivserfarenhet av turistverksamhet och försäljning. Årjäng Camping & Stugor Sommarvik är med sina 130 000 gästnätter en av Värmlands största aktörer inom semesterboende varför vi söker dig som vill göra ditt yttersta för att våra gäster trivs och får den bästa möjliga semesterupplevelsen.

Våra tjänster

Receptionist

Över 18 år, matematiskt kunnig, strukturerad, ambitiös, noggrann, stresstålig och glädjespridare.

Vi söker glada och serviceinriktade receptionister som vill vara Sommarviks ansikte utåt under sommaren! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som receptionist består av bokningar, in- och utcheckningar, gästmottagning och information. Receptionen och butiken är hjärtat i verksamheten varför det är viktigt att vara påläst om anläggningen, området och annat som gäster kan komma att behöva hjälp med. Det är också en stor fördel att kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Tidigare erfarenhet av bokningssystem, försäljning och service är meriterande. Välkommen att söka en social, rolig och lärorik tjänst!

Medarbetare i restaurang

Över 20 år, restaurangvana, stresstålig. Intresse för matlagning, servering och service. Meriterande är utbildning i alkohol- och livsmedelshantering.

Denna tjänst inkluderar servering och försäljning av mat och dryck i vår restaurang och bar. I tillägg kommer du ansvara för att restaurangen och restaurangmiljön alltid är i snyggt och rent skick.

Aktivitetsledare

Över 18 år, strukturerad, initiativrik, aktiv och kreativ.

Ett mycket varierande och roligt jobb där det handlar om att underhålla både stora och små gäster. Arbetsuppgifter inkluderar att planera, genomföra och leda aktiviteter som ansiktsmålning, teateruppsättningar, minidisco, beach volleyboll, skattjakter och vår egen KidsClub. Vi söker någon som gillar att ha många bollar i luften då det är ett arbete som kräver en mycket god planeringsförmåga och en förmåga att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet som lärare eller ledare inom förskoleverksamhet eller föreningsliv.

Butiksmedarbetare

Över 18 år, matematiskt kunnig, ambitiös, noggrann, stresstålig och glädjespridare.

Vi söker dig som vill ta ett ansvar för försäljningen i butiken och även hjälpa till i receptionen. Receptionen och butiken är hjärtat i verksamheten varför det är viktigt att vara påläst om anläggningen, området och annat som gäster kan komma att behöva hjälp med. Tidigare erfarenhet av försäljning och service är meriterande.

Medarbetare i poolbar

Över 20 år, restaurangvana, stresstålig. Intresse för matlagning och service. Meriterande är utbildning i alkohol- och livsmedelshantering.

Denna tjänst inkluderar tillagning och försäljning av grillmat och servering av glass och dryck. I tillägg kommer du ansvara för att poolterrassen och poolbarsområdet alltid är i snyggt och rent skick.

Vaktmästare

Över 20 år, B-körkort, teknisk, händig och hjälpsam. Meriterande är erfarenhet av snickeri och teknik.

Vi söker ambitiös, teknisk och händig personal som kan hjälpa till att hålla anläggningen i toppskick under sommaren. Arbetsuppgifter inkluderar parkskötsel, renhållning, problemlösning och underhåll av byggnader och lekplatser. Som vaktmästare har man också ett ansvar för säkerheten på området vilket innebär att en del pass inkluderar kvällsrundor och övernattning på området med jour.

Skicka in din ansökan

Känner du dig träffad av någon av ovanstående beskrivningar?

Välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till reception@sommarvik.se.

Bor du inte i närheten? Personalboende finns på anläggningen. Kontakta oss för mer information.

X