Boka direkt online via vår onlinebokning!

Mat & dryck på Sommarvik

På Sommarvik finns två matserveringar och en glassbar, som har öppet under sommaren. I anslutning till receptionen finns också en liten servicebutik med ett basutbud av matvaror, dricka, glass och snacks, samt även diverse campingtillbehör, leksaker och souvenirer. Se öppettider på sidan Om oss.

Restaurang | Poolbar | Glassbar | Servicebutik | Happy Order

Restaurang

Sommarviks restaurang har öppet kvällstid under högsäsong men är tillgänglig för gruppbokningar under hela året. Restaurangen är högt belägen med utsikt över sjön och har en inglasad terrass med utsikt mot poolområdet. Här kan man varva ner efter en fartfylld dag och njuta av något gott att äta och dricka. Lekhörna för barnen finns. Fullständiga rättigheter.

Poolbar

Poolbaren ligger intill poolområdet och har öppet dagligen under högsäsong. Poolbaren erbjuder en klassisk grillmeny, snacks och svalkande drycker. Under peak season erbjuder poolbaren även en smarrig frukostbuffé. Utanför peak season går det bra att beställa frukostpåsar genom butiken som antingen kan tas med tillbaka till stugan eller campingtomten, eller avnjutas med utsikt över poolområdet.

Glassbar

Glassbaren, som är belägen precis vid poolområdets entré, har öppet under högsäsong och erbjuder kulglass, mjukglass, kaffe och ett mindre utbud av fika. Det går också fint att köpa entréband till poolområdet här.

Servicebutik

I anslutning till receptionen finns en liten servicebutik med ett basutbud av matvaror, dricka, glass och snacks, samt diverse campingtillbehör, leksaker och souvenirer. Här kan man också köpa entréband till poolområdet eller hyra golfklubbor till äventyrsgolfen.

Slipp stå i kö – beställ med mobilen!

Du kan se vårt utbud och lägga din matbeställning direkt i mobilen. Ladda ner appen Happy Order där appar finns eller genom att skanna QR-koden intill. Välj Sommarvik och om det är restaurangen eller poolbaren du vill beställa från. Lägg din beställning och luta dig tillbaka. Vi skickar en notis när beställningen kan hämtas. Enkelt och smidigt!
null

Bra att veta >>

Detta kan vara bra att veta inför er ankomst!LÄS MER »
null

Bokningsregler >>

Vad gäller vid bokning?LÄS MER »
null

Betala din bokning online >>

Knappa in ditt kundnummer och betala direkt online!BETALA HÄR »
null

Områdeskarta >>

Se vår områdeskarta här!SE KARTA HÄR »
null

Camping Key Europe >>

Läs mer om och beställ ditt Camping Key Europe här!KÖP HÄR »
X