Grupper och Konferenser

Här på Sommarvik finns allt ni behöver för en lyckad grupp- eller konferensresa. Ni bor i någon/några av våra stugtyper, äter i vår restaurang och konfererar i någon/några av våra konferenslokaler.

Koppla av eller fortsätt samtalet efter en konstruktiv dag i vår vedeldade bastu eller i vår relaxavdelning med jacuzzi, turkisk ångbastu och med möjlighet att boka till Hot eller Cold Tub. Vi skräddarsyr naturligtvis er vistelse här hos oss så att den svarar mot era förväntningar.

Musikk-seminar

Barn- ungdom- & vuxenkorps

Sommarvik har i 25 år varit ett ofta besökt center för norska musikk-seminar och många korps och körer återkommer år efter år vilket vi tycker är jätteroligt! Grupperna och dess ledare utstrålar så mycket positiv känsla och framåtanda att det är med stor glädje som vi ser fram emot dessa grupper, sommar som vinter, som våra gäster!

Weekend med helpension

Vi erbjuder weekend-paket med boende i stuga 2 nätter, 2 x middagar, 2 x varm lunch och 2 x frukost. Lunchen kan, om man vill, bytas mot lunchpaket.

Paketpris

Paketpris från SEK 690:- till 890:- i fyrbädds självhushållsstugor, alla med dusch, wc och TV. Möjlighet till enklare campingstugor liksom tvåbädds självhushållsstugor finns.

Kostnader för övningslokaler och eventuell transfer tillkommer.

Övningslokaler

På Sommarvik finns inomhus två övningslokaler samt en del grupprum. Utomhus finns bra ytor och vägar för övning av drill, marsch mm. I Årjäng, 3 km, finns bra övningslokaler i bl.a. Tingshuset, Sporthallen och Folkets Hus.

Välkomna med en bokningsförfrågan!

Konferenser

Sommarvik, i hjärtat av Västvärmland, ger er möjlighet att skräddarsy ert konferenspaket för upp till 50 deltagare. Här finns konferenslokaler, restaurang, grillkåta, aktiviteter, relaxavdelning och bekvämt boende i stugor för alla  typer av grupper.

Kombinera konferensen med en gruppaktivitet! Om ni vill vara aktiva föreslår vi en kanottur runt Öna eller en vandringstur i Orrfjällsskogen. Därefter kan ni varva ner i vår relaxavdelning med jacuzzi, turkisk ångbastu och Hot eller Cold Tub, alternativt i vår vedeldade bastu som är belägen precis vid sjökanten så att det bara är att kasta sig i vattnet när man behöver svalka av sig! Se aktiviteter på Sommarvik.

Dagkonferenser

I dagkonferensen ingår, förutom lokalen, kaffe/litet frukostbord, lunch och eftermiddagsfika. Pris från 300:-/deltagare.

Flerdagskonferenser

I flerdagskonferensen ingår, förutom lokalen, frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rätters middag och logi i stuga. Pris från 990:-/deltagare med logi i dubbelrum. Pris från 1190:-/deltagare med logi i enkelrum.

Alla priser är exklusive moms.

Skolresor

Sommarvik passar utmärkt för skolresor! Vi erbjuder två olika skolresepaket; Lilla Skolresepaketet (1 natt) och Stora Skolresepaketet (2 nätter). Ni väljer själva om ni vill att vi ska stå för maten eller om ni hellre ordnar med detta på egen hand. Det är också möjligt att lägga till aktiviteter för grupper.

Lilla skolresepaketet
DAG 1  
12.00 Ankomst info och incheckning
13.00 Lunch i Sommarviks restaurang
15.00 Äventyrsgolf
  Fria aktiviteter
19.00 Grillmiddag i storkåtan Örnen
  Vedeldad bastu
DAG 2  
08.30 Frukost i Sommarviks restaurang
10.00 Kanottur runt Öna med lunchpaket
12.00 Utcheckning

Pris per person vid minst 20 betalande: SEK 680:-
(Vid självhushåll: 415:-/person)

Stora skolresepaketet
DAG 1  
12.00 Ankomst info och incheckning
13.00 Lunch i Sommarviks restaurang
15.00 Äventyrsgolf
  Fria aktiviteter
19.00 Grillmiddag i storkåtan Örnen
DAG 2  
08.30 Frukost i Sommarviks restaurang
09.30 Vandring i Orrfjällsskogen
  Kanottur runt Öna med lunchpaket
19.00 Middag i Sommarviks restaurang
  Vedeldad bastu
DAG 3  
08.30 Frukost i Sommarviks restaurang
  Fria aktiviteter
12.00 Utcheckning

Pris per person vid minst 20 betalande: SEK 995:-
(Vid självhushåll: 595:-/person)