För grupper

Grupper på Sommarvik

På Sommarvik bor ni bekvämt i självhushållsstugor och ni kan själva välja om ni vill ordna med egen mat eller om vår restaurangpersonal fixar det åt er. Här finns konferenslokaler och grupprum. Större övningslokaler finns i Årjäng. Vi har flera olika aktiviteter som passar lika bra till företagsgruppen som till skolresan. Vi skräddarsyr ert upplägg så att det passar just er grupp. Välkomna med en förfrågan.

Barn-, ungdoms- och vuxenkorps | Företagsgrupper | Skolresor | Golfresor

Barn-, ungdoms- och vuxenkorps

Sommarvik har i 25 år varit ett ofta besökt center för norska musikk-seminar och många korps och körer återkommer år efter år vilket vi tycker är jätteroligt! Grupperna och dess ledare utstrålar så mycket positiv känsla och framåtanda att det är med stor glädje som vi ser fram emot dessa grupper!

Vi erbjuder weekend-paket med boende i stuga 2 nätter, 2 x middagar, 1 x varm lunch och 2 x frukost. Lunchen kan, om man vill, bytas mot lunchpaket. Paketpris från SEK 995:- i fyrbädds självhushållsstugor med dusch, wc och TV. Möjlighet till mindre stugor finns. Kostnader för övningslokaler och eventuell transfer tillkommer.

På Sommarvik finns två övningslokaler samt en del grupprum. Utomhus finns bra ytor och vägar för övning av drill, marsch mm. I Årjäng, 3 km, finns bra övningslokaler i bl.a. Tingshuset, Sporthallen och Folkets Hus.

Företagsgrupper

Vi ger er möjlighet att skräddarsy ert konferenspaket för upp till 50 deltagare. Här finns konferenslokaler, restaurang, grillkåta, aktiviteter, relaxavdelning och bekvämt boende i stugor för alla typer av företagsgrupper.

Kombinera konferensen med en gruppaktivitet! Om ni vill vara aktiva föreslår vi en kanottur runt Öna eller en vandringstur i Orrfjällsskogen. Därefter kan ni varva ner i vår relaxavdelning med jacuzzi, turkisk ångbastu och solterrass, alternativt i vår vedeldade bastu som är belägen precis vid sjökanten med egen brygga.

Endagskonferenser från 300:-/deltagare ink. moms. Då ingår kaffe/litet frukostbord, lunch och eftermiddagsfika.

Flerdagskonferenser från 1.850:-/deltagare ink. moms. Då ingår logi i dubbelrum, frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och 3-rätters middag.

Hyra av konferenslokal tillkommer.

Skolresor

På Sommarvik kan ni välja mellan två olika skolresepaket; Lilla Skolresepaketet (1 natt) och Stora Skolresepaketet (2 nätter). Ni väljer själva om ni vill att vi ska stå för maten eller om ni hellre ordnar med detta på egen hand.

Lilla skolresepaketet
DAG 1  
12.00 Ankomst och incheckning
13.00 Lunch i Sommarviks restaurang
15.00 Kanottur
18.00 Grillmiddag i grillkåtan Örnen
DAG 2  
08.00 Frukost i Sommarviks restaurang
09.00 Äventyrsgolf och bad i poolen
11.00 Utcheckning
Stora skolresepaketet
DAG 1  
12.00 Ankomst och incheckning
13.00 Lunch i Sommarviks restaurang
14.00 Bad i poolen
18.00 Middag i Sommarviks restaurang
DAG 2  
08.00 Frukost i Sommarviks restaurang
10.00 Kanottur med lunchpaket
 15.00 Äventyrsgolf
18.00 Grillmiddag i grillkåtan Örnen
DAG 3  
08.00 Frukost i Sommarviks restaurang
11.00 Utcheckning

Golfresor

Årjängs Golfklubb har en av Västsveriges bästa och vackraste banor – en kuperad 18-håls park- och skogsbana i underbart härlig miljö! Sommarvik samarbetar med Årjängs Golfklubb, som endast ligger 15 km från anläggningen, och har tagit fram ett golfpaket för grupper där både greenfee och boende ingår. Alla priser är inklusive moms och per person.

GOLFPAKET från 795:-

+ 1 st Greenfee på Årjängs golfbana
+ Övernattning per person i självhushållsstuga (2 pers/stuga)

Möjlighet att boka till frukost- och middagspaket kan finnas. Fråga vid bokning.

* Ovanstående priser gäller endast under låg- och mellansäsong!

X