Glamping

En annorlunda boendeupplevelse

Våra mysiga glampingtält är belägna på en terrasserad sluttning på södra sidan av anläggningen, med härlig utsikt över Västra Silen. Vakna på morgonen, fäll upp tältduken, sitt kvar i sängen och njut av utsikten. Toalett, dusch och kök finns att nyttja i servicehus på området. Kran för dricksvatten (kallvatten) finns nära tältet. Det finns el i tältet samt ett litet utbud husgeråd med porslin, glas och bestick, skärbräda, disktillbehör, vattenkokare och ett litet kylskåp.

Lakan, handdukar och uppbäddad säng ingår i priset. Även slutstädning ingår, men du ansvarar själv för dina sopor och din disk.

Observera att tältet låses med ett hänglås men att vi inte rekommenderar att lämna värdefulla ägodelar när tältet är tomt. Det går bra att låsa in eventuella värdefulla ägodelar i receptionen. Liksom vanliga tält har inte heller glampingtältet något temperaturregleringssystem vilket innebär att det kan bli varmt i tältet mitt på dagen då det inte ligger i närheten av skugga.

Frukost serveras i restaurang under peak season. Utanför den perioden finns frukostpåse eller frukosttillbehör att köpa i butiken. Lunch och middag serveras i restaurang och poolbar. Vill ni hellre laga er egen mat kan man göra det i de kök som finns tillgängliga i servicehusen, eller varför inte ta med ert eget stormkök för den ultimata naturupplevelsen?

Glampingtälten är öppna för bokning under en begränsad tid under sommaren. Datumen kan variera. Bokning genom vår onlinebokning, mail eller telefon. Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov.

Våra glampingtält

Glamping

fr. 790:- per natt

2 bäddar
Boyta: ~10 m²

Canvastält med dubbelsäng och härlig sjöutsikt. Det finns el i tältet samt ett litet utbud husgeråd med porslin, glas och bestick, skärbräda, vattenkokare och ett litet kylskåp. Lakan, handdukar och uppbäddad säng ingår. Kran för dricksvatten (kallvatten) finns i närheten av tältet. Dusch, toalett och kök i närliggande servicehus.

Mer information
I TÄLTET FINNS:
Täcken och kuddar
Dubbelsäng
Lakan och handdukar
Ett litet kylskåp
Diskbalja med tillbehör
Enklare husgeråd
Tallrikar, glas, bestick
Vattenkokare
2 solstolar