Boka direkt online via vår onlinebokning!

Glampingtält på Sommarvik

Våra mysiga glampingtält är belägna på en terrasserad sluttning på södra sidan av anläggningen, med härlig utsikt över Västra Silen. Vakna på morgonen, fäll upp tältduken, sitt kvar i sängen och njut av utsikten. Toalett, dusch och kök finns att nyttja i servicehus på området. Kran för dricksvatten (kallvatten) finns nära tältet. Det finns el i tältet samt ett litet utbud husgeråd med porslin, glas och bestick, skärbräda, disktillbehör, vattenkokare och ett litet kylskåp. Från terrassen leder en trappa ner till strandpromenaden.

Lakan och handdukar ingår i priset. Även slutstädning ingår, men du ansvarar själv för dina sopor och din disk.

Observera att tältet låses med ett hänglås men att vi inte rekommenderar att lämna värdefulla ägodelar när tältet är tomt. Det går bra att låsa in eventuella värdefulla ägodelar i receptionen. Liksom vanliga tält har inte heller glampingtältet något temperaturregleringssystem vilket innebär att det kan bli varmt i tältet mitt på dagen då det inte ligger i närheten av skugga.

Frukost kan köpas till. Under peak season serveras frukost i restaurangen och under resten av säsongen finns frukostpåse eller frukosttillbehör att köpa i butiken. Lunch och middag kan beställas från vår restaurang och poolbar. Vill ni hellre laga er egen mat kan man göra det i de kök som finns tillgängliga i servicehusen, eller varför inte ta med ert eget stormkök för den ultimata naturupplevelsen?

Glampingtälten är öppna för bokning under en begränsad tid under sommaren. Datumen kan variera. Bokning genom vår onlinebokning, mail eller telefon. Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov.

Glampingtält | 2 bäddar

Canvastält med dubbelsäng för 2 personer, med härlig sjöutsikt och stor terrass.

Denna boendevariant passar dig som vill kombinera den naturnära campingkänslan med bekvämt boende. Tältet är sparsamt möblerat med en dubbelsäng, kylskåp och diverse husgeråd. Kran för dricksvatten (kallvatten) finns i närheten av tältet och servicehus med dusch och toalett finns ca 200 meter bort. Till tältet hör en stor härlig terrass där man kan njuta av lugnet i solnedgången.

  • Antal bäddar: 2
  • Terrass i västerläge med 2 solstolar
  • Kuddar och täcken finns
  • Lakanset och handdukar ingår
  • Litet kylskåp och enklare husgeråd såsom skärbräda, porslin, bestick och vattenkokare finns
  • Diskbalja med tillbehör finns
  • Husdjur är tillåtet i glampingtältet

null

Bra att veta >>

Detta kan vara bra att veta inför er ankomst!LÄS MER »
null

Bokningsregler >>

Vad gäller vid bokning?LÄS MER »
null

Betala din bokning online >>

Knappa in ditt kundnummer och betala direkt online!BETALA HÄR »
null

Områdeskarta >>

Se vår områdeskarta här!SE KARTA HÄR »
null

Presentkort >>

Ge bort ett presentkort!BESTÄLL HÄR »
X