Campa på Sommarvik

Familjevänlig Camping i Värmland

På Sommarvik finner ni en trivsam camping i Värmland för husbilar, husvagnar och tält för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende. Om ni planerar att bo på Sommarvik under lågsäsong eller under tider då receptionen är stängd ber vi er att vänligen boka i förväg. Detta gör ni enklast via vår onlinebokning men det går också fint att maila eller ringa till receptionen.

Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov!

Våra campingtomter

Tältplats

fr. 200:- per natt

Ej el.

Avskilt belägna,
omarkerade platser,
dels intill stugbyn
Rovfåglarna, dels
nedanför grillplatsen
intill stranden med
utsikt över Västra Silen.

Grön plats

fr. 220:- per natt

El: 13 amp
50-160 m²

10 transitplatser med el. Platserna har grusunderlag (delvis gräs) och hög bärighet (10 ton). De flesta har både vanligt eluttag och CEE-uttag, men en del har endast vanligt och en del endast CEE.

Gul plats

fr. 240:- per natt

El: 13 amp
60-125 m²

25 elplatser, varav 5 belägna intill lekplatsen i centrum. Platserna har gräsunderlag med uppställningsyta på grus. De flesta har både vanligt eluttag och CEE-uttag men en del platser har endast vanligt och en del endast CEE.

Blå plats

fr. 260:- per natt

El: 13 amp
85-120 m²

20 elplatser på anläggningens södra sida med vatten och avlopp och delvis sjöutsikt. Platserna har gräsunderlag med uppställningsyta på grus och hög bärighet (10 ton).  Samtliga platser har vanligt eluttag.

Brun plats

fr. 260:- per natt

El: 13 amp
60-125 m²

23 elplatser på anläggningens norra sida. Platserna har gräsunderlag, en del med uppställningsyta på grus. Låg till normal bärighet (3-5 ton). De flesta platserna har både vanligt eluttag och CEE-uttag men ett fåtal platser har endast CEE-uttag.

Lila plats

fr. 320:- per natt

El: 13 amp
50-160 m²

14 elplatser med sjöutsikt. Platserna på anläggningens norra sida har grusunderlag, de på södra har gräs. De flesta har hög bärighet (10 ton). De flesta har både vanligt eluttag och CEE-uttag men en del platser har endast vanligt eller endast CEE-uttag.

Rosa plats

fr. 320:- per natt

El: 13 amp
100-150 m²

6 elplatser på anläggningens
södra sida, alla med vatten och
avlopp samt utsikt över sjön.
Platserna har gräsunderlag med
uppställningsyta på grus och hög
bärighet (10 ton). Samtliga platser
har vanligt eluttag.

Säsongsplats

varierar per tomt

Om ni vill campa under en längre
period på Sommarvik har vi fyra
olika perioder som ni kan välja mellan;
sommar, vinter, försäsong och eftersäsong.

Vi har 200 säsongsplatser på Sommarvik och eftersom ingen plats är den andra lik kommer ni säkert finna en plats som passar just er!

Hitta din plats