Boka direkt online via vår onlinebokning!

Camping på Sommarvik

Sommarvik erbjuder olika kategorier av campingtomter med olika storlek och läge och beroende på om du kommer med husbil, husvagn eller tält.

Många av våra tomter är öppna för bokning året om. Om ni planerar att bo på Sommarvik under lågsäsong eller under tider då receptionen är stängd ber vi er att vänligen boka i förväg. Detta görs enklast via vår onlinebokning men det går också fint att maila eller ringa till receptionen.

Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov.

Rosa tomter | Lila tomter | Mörkblå tomter | Bruna tomter | Ljusblå tomter | Gula tomter | Tältplatser

Rosa tomter | El | VA | Asfalt | Sjöutsikt

Campingtomter på anläggningens södra sida – för husbilar eller mindre husvagnar.

På den södra sidan av anläggningen ligger de rosa platserna som passar för husbilar. Även mindre husvagnar går bra men vägarna som leder fram till platserna är smala och med en stor husvagn kan det bli för trångt att ta sig fram. Platserna är ca 10×10 meter (100 m2), jämna och med mestadels gräsunderlag. Alla platser har en fantastisk sjöutsikt över Västra Silen, men även lite utsikt över poolområdet och centrum. Området har tillgång till vatten och tömning av gråvatten (2 platser delar på en vattenpost och avloppsbrunn).

Närmaste servicehus är Barbros Hus som har öppet året om. Här finns både WC, dusch och latrintömning.

Denna kategori passar dig som reser med husbil eller liten husvagn, som vill ha en stor plats med härlig utsikt och med lite uppsikt över centrum.

Lila tomter | El | VA | Sjöutsikt

Campingtomter på anläggningens södra sida – för husbilar eller mindre husvagnar.

På den södra sidan av anläggningen ligger de lila platserna som passar för både husbilar och mindre husvagnar. Alla dessa platser har en fantastisk sjöutsikt över Västra Silen och de ligger lite avskilt i ett område med tallskogskänsla. Underlaget är hårt med består mestadels av gräs. Det finns både avlånga och breda platser så storleken varierar, men alla är minst 8×7 meter (56 m2). På området finns det några höga tallar som ger en ombonad känsla och platserna är avgränsade med tujor.

Närmaste servicehus är Barbros Hus som har öppet året om. Här finns både WC, dusch och latrintömning.

Denna kategori passar dig som reser med husbil eller liten husvagn, som vill ha en magisk utsikt och bo lite avskilt från campingens centrum.

Mörkblå tomter | El | Asfalt

Campingtomter på anläggningens norra sida – för tunga husbilar.

På den norra sidan av anläggningen ligger de mörkblå platserna som har en uppställningsyta på asfalt. De är anpassade för tunga husbilar och är ca 10×7 meter (70 m2). Platserna är placerade precis bakom stugbyn Sjöstugorna. På andra sidan stugorna skymtar man den vackra sjön och badstranden. Härifrån har man inte långt om man känner för att ta sig ett dopp!

Närmaste servicehus är Centrumhuset, Bodils Hus och Thores Hus, varav Thores har öppet året om. Servicestation för husbilar ligger strax efter infarten till norra sidan.

Denna kategori passar dig som har ett tungt fordon, som vill ha det lite lugnare, nära till stranden och som vill kunna njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Bruna tomter | El

Campingtomter på anläggningens norra sida – för små och medelstora husvagnar till långa ekipage.

På den norra sidan av anläggningen ligger de bruna platserna. Här är det lite lugnare eftersom man inte har det lika öppet mot centrum som platserna på södra sidan har.

Campingtomter 114-125 – för mindre husvagnar
Området närmast servicehuset Centrumhuset (tomtnr 114-125) är anpassat för mindre husvagnar. Tomterna här är ca 8×7 meter (56 m2), en del av dem lite sluttande men i övrigt jämna platser med mestadels gräsunderlag.

Campingtomter 78-86 – för små till medelstora husvagnar
Området närmast servicehuset Bodils Hus (tomtnr 78-86) är anpassat för små till medelstora husvagnar. Tomterna här är ca 10×7 meter (70 m2), en del av dem lite sluttande men i övrigt jämna platser med mestadels gräsunderlag.

Campingtomter 76-77, 87-94 – för långa ekipage
De mittersta av de bruna tomterna (tomtnr 76-77, 87-94) är avlånga och passar för långa ekipage. Storleken är mellan 12-15 meter på längden och ca 6 meter på bredden (72-90 m2). Har du en lång vagn är det bäst att du kontaktar receptionen och önskar just en av dessa platser. Vissa av platserna är lite sluttande och underlaget består av både gräs och grus.

Närmaste servicehus är Centrumhuset, Bodils Hus och Thores Hus, varav Thores Hus har öppet året om. Latrintömning finns i Centrumhuset. Familjerum och skötbord finns i både Centrum och Bodils och i Bodils finns även ett särskilt anpassat barnrum som är mycket uppskattat bland våra yngsta gäster.

Denna kategori passar dig som vill ha det lite lugnare och nära till stranden. Platserna närmast Bodils Hus är uppskattat av småbarnsfamiljer då detta servicehus har ett särskilt anpassat barnrum. Området passar även dig som reser med ett långt ekipage.

Ljusblå tomter | El | VA | Asfalt

Campingtomter på anläggningens södra sida – för husbilar.

På den södra sidan av anläggningen ligger de ljusblå platserna som har en uppställningsyta på asfalt. De är anpassade för husbilar och är ca 8×9 meter (72 m2). På området finns det några björkar som kan ge skugga under vissa tidpunkter på dagen, men generellt är området öppet och om solen strålar är chansen stor att du får känna av den härliga värmen. Platserna som ligger närmast vägen har en något ojämn infart men i övrigt är platserna jämna. Området har tillgång till vatten och tömning av gråvatten (4 platser delar på en vattenpost och avloppsbrunn).

Närmaste servicehus är Barbros Hus som har öppet året om. Här finns både WC, dusch och latrintömning.

Denna kategori passar dig som reser med husbil, som vill vara nära centrum och känna gemenskapen med dina grannar.

Gula tomter | El

Campingtomter på anläggningens norra och södra sida – för husbilar, husvagnar och tält.

Våra gula campingtomter finns både på den norra och södra sidan av anläggningen och är anpassade både för husbilar och husvagnar. Även tält kan slås upp här. Underlaget är lite mjukare så de passar inte för väldigt tunga fordon. Gemensamt för alla platser är att de ligger i närheten av en lekplats så de är populära bland våra barnfamiljer.

Campingtomter 21-29 – norra sidan, gräsunderlag
De här campingtomterna är ca 8×6 meter (48 m2), har gräsunderlag och ligger intill en av våra lekplatser. Man har nära till två av våra servicehus, varav det ena har ett särskilt anpassat barnrum som är mycket uppskattat bland våra yngsta gäster. Det är heller inte långt att ta sig till stranden härifrån.

Campingtomter 3-7, 101-102, 113 – norra sidan, gräs/grus
De här campingtomterna ligger väldigt nära två av våra lekplatser, och två av våra servicehus. Det är heller inte långt att ta sig till stranden härifrån. Tomterna har ett hyfsat hårt underlag bestående av gräs/grus.

Campingtomter 201-206 – södra sidan, gräs med uppställningsyta på asfalt
De här campingtomterna är ca 10×8 meter (80 m2) och har en uppställningsyta på asfalt. De ligger alldeles intill Kids Club-huset så härifrån har man nära till dagens aktiviteter.

Närmaste servicehus är Centrumhuset, Bodils Hus och Thores Hus, varav Thores Hus har öppet året om. Latrintömning finns i Centrumhuset. Familjerum och skötbord finns i både Centrum och Bodils och i Bodils finns även ett särskilt anpassat barnrum som är mycket uppskattat bland våra yngsta gäster.

Denna kategori passar dig som vill ha nära till lekplats eller Kids Club, men även dig som reser utan barn och som vill vara nära centrum.

Tältplatser | Omarkerade | Utan el

Omarkerade tältplatser anläggningens norra sida – utan el.

Våra omarkerade tältplatser utan el ligger på anläggningens norra sida, intill stugbyn Rovfåglarna. Området är lugnt och avskilt beläget och har ca 250 meter till närmaste servicehus.

null

Bra att veta >>

Detta kan vara bra att veta inför er ankomst!LÄS MER »
null

Bokningsregler >>

Vad gäller vid bokning?LÄS MER »
null

Betala din bokning online >>

Knappa in ditt kundnummer och betala direkt online!BETALA HÄR »
null

Områdeskarta >>

Se vår områdeskarta här!SE KARTA HÄR »
null

Camping Key Europe >>

Läs mer om och beställ ditt Camping Key Europe här!KÖP HÄR »
X