Boka direkt online via vår onlinebokning!

Boende på Sommarvik

På Sommarvik finns något för alla oavsett om du vill bo i stuga eller kommer till oss med husvagn, husbil eller tält. Här finns 12 olika stugtyper och 7 olika kategorier campingtomter. Läs mer om våra boendealternativ nedan och se vår områdeskarta för information om vart de finns på området.

Stugor

På Sommarvik finns ca 70 stugor, från 2 bäddar upp till 18. Varje stugtyp har sin charm. Välj till exempel om du vill bo endast ett stenkast från stranden – perfekt för den som vill kunna gå upp och ta sig ett morgondopp innan resten av anläggningen har vaknat. Eller om du vill ha nära till lekplats, nära centrum eller lite mer avsides. Läs mer om våra olika stugtyper och se vår områdeskarta för information om vart de är belägna på området.

Läs om våra olika stugtyper >>

Glampingtält

På Sommarvik finns två glampingtält för den som vill kombinera den naturnära campingkänslan med det bekväma boendet. Glampingtälten ligger på en stor terrass i västerläge, med härlig utsikt över sjön.

Läs mer om våra glampingtält >>

Campingtomter

På Sommarvik finns ca 100 campingtomter för dygnscamping, fördelade på 7 olika kategorier beroende på bland annat storlek och läge. Kontrollera alltid storleken på tomten innan bokning för att vara säker på att det finns tillräckligt med plats för ditt ekipage.

Läs mer om våra campingtomter >>

Säsongscamping

Sommarvik är en populär camping att säsongscampa på och här finns ca 200 tomter avsedda för säsongscamping. Är du intresserad av att säsongscampa på Sommarvik kan du skicka in en intresseanmälan. Via länken nedan kan du se om det finns några lediga tomter just nu, eller om det finns några överlåtelser tillgängliga.

Läs mer om säsongscamping >>

null

Bra att veta >>

Detta kan vara bra att veta inför er ankomst!LÄS MER »
null

Bokningsregler >>

Vad gäller vid bokning?LÄS MER »
null

Betala din bokning online >>

Knappa in ditt kundnummer och betala direkt online!BETALA HÄR »
null

Områdeskarta >>

Se vår områdeskarta här!SE KARTA HÄR »
null

Camping Key Europe >>

Läs mer om och beställ ditt Camping Key Europe här!KÖP HÄR »
X