Boka direkt online via vår onlinebokning!

Aktiviteter på Sommarvik

På Sommarvik finns mycket att hitta på för hela familjen. I anläggningens mitt ligger äventyrsgolfbanan och det härliga poolområdet. Här finns också vår uthyrningscentral där man kan hyra kanot, kajak eller SUP för en dag på sjön. På sjösidan av huvudbyggnaden finns en relaxavdelning med jacuzzi, ångbastu och en härlig solterrass med utsikt över sjön. Runt om på anläggningen finns flertalet lekplatser, badplatser, vedeldad bastu, promenadstigar, Kids Club-hus och en hel del annat som väntar på att upptäckas! Under högsäsong anordnas ledarledda aktiviteter och barnen kan leka och ha roligt med Älgen Jojo i Kids Club.

Läs mer om vad som finns att göra på Sommarvik.

Poolområde | Badstrand | Lekplatser | Äventyrsgolf | Kids Club | Relaxavdelning | Vedeldad bastu | Uthyrning | Utflyktsmål

Poolområde

I centrum av anläggningen ligger vårt härliga poolområde med tre pooler, varav den ena med skjutbart glastak. Härifrån har man fantastisk utsikt över sjön! Poolområdet är högt beläget vilket skapar känslan av att man simmar uppe bland trädtopparna!

Läs mer om vårt poolområde >>

Badstrand

Badstranden på Sommarvik är långgrund och familjevänlig och här finns gott om plats för både sol, bad och strandlek. Solstolar finns att tillgå utan kostnad. Under sommaren finns uppblåsbara vattenattraktioner där hela familjen kan leka och ha roligt.

Läs mer om vår badstrand >>

Lekplatser

Oavsett vart på Sommarvik ni bor har ni alltid nära till en lekplats. Det finns flera olika lekplatser på området. Låt barnen utforska och hitta sin favorit! Ta en titt på vår områdeskarta för att se vart de olika lekplatserna ligger.

Läs mer om våra lekplatser >>

Äventyrsgolf

I anläggningens mitt ligger vår äventyrsgolfbana med 12 banor. Äventyrsgolfen har temat ”Jojo och hans vänner i Trollskogen” och här spelar du dig igenom stubbar och stockar, förbi troll och svampar, genom snårskog och grottor.

Läs mer om vår äventyrsgolf >>

Kids Club

Under sommaren fyller vi upp vårt aktivitetsprogram med mängder av aktiviteter och barnen kan leka och ha roligt med Älgen Jojo i Kids Club. Medlemskapet är självklart gratis och alla medlemmar får ett snyggt klubbkort!

Läs mer om vår Kids Club >>

Relaxavdelning

Lyxa till det en kväll och hyr vår relaxavdelning! Här finns jacuzzi, ångbastu och lounge med soffgrupp. Det finns även en solterrass med solstolar och utsikt över sjön och stranden. Relaxavdelningen hyrs i tvåtimmarspass och är öppen för bokningar hela året.

Läs mer om vår relaxavdelning >>

Vedeldad bastu

Nere vid sjön ligger vår vedeldade bastu med egen brygga. Med ett språng kan ni kasta er i det svalkande vattnet efter att ha blivit ordentligt uppvärmda i bastun. Bastun hyrs i tretimmarspass och är öppen för bokningar hela året.

Läs mer om vår vedeldade bastu >>

Uthyrningscentral

I vår uthyrningscentral hyr vi ut enmans-, tvåmans- och barnkajaker, kanoter, roddbåtar, SUP:ar, funkajaker och cyklar. Vi har kartor över sjösystemet och kan tipsa om motionsslingor och cykelvägar i närheten. Se tillgänglighet och boka direkt online.

Läs mer om vår uthyrningscentral >>

Utflyktsmål

Det finns flera roliga utflyktsmål och sevärdheter i området i och omkring Årjäng. Här har vi listat några av våra bästa tips. Fler tips kan du få i receptionen eller på visitarjang.se.

Läs mer om utflyktsmål >>

null

Bra att veta >>

Detta kan vara bra att veta inför er ankomst!LÄS MER »
null

Bokningsregler >>

Vad gäller vid bokning?LÄS MER »
null

Betala din bokning online >>

Knappa in ditt kundnummer och betala direkt online!BETALA HÄR »
null

Områdeskarta >>

Se vår områdeskarta här!SE KARTA HÄR »
X