Boka direkt online via vår onlinebokning!

Sommarviks Kids Club

Välkommen till Sommarviks Kids Club! Häng med oss i sommar och hitta på bus tillsammans med Älgen Jojo! Vi hittar på massor med skojsigheter som exempelvis ponnyridning, ansiktsmålning, jättesåpbubblor och minidisco. Älgen Jojo är ofta med under aktiviteterna. Vi försöker anpassa alla aktiviteter utifrån väder, antal barn, barnens åldrar och önskemål. Vårt mål är att ha roligt tillsammans, skapa oförglömliga semesterminnen och ge barnen en chans att träffa nya kompisar under semestern.

Med oss får barnen inte bara tillgång till mängder av roliga aktiviteter under sommaren, utan får även rabatter på utvalda varor i butik, poolbar, restaurang och uthyrning. Det enda som behövs är att visa upp medlemskortet för personalen. Medlemskapet är helt kostnadsfritt och alla medlemmar får ett snyggt klubbkort.

Älgen Jojo

Älgen Jojo är världens snällaste älg! Han kom till Sommarvik för längesen efter att ha bott helt ensam i skogen i många år. En dag tyckte han sig höra barn skratta och ropa och när han följde ljudet kom han till den finaste camping han någonsin sett och där fanns massor med lekkamrater, aktiviteter och godsaker. Här bor han under sommaren när det är som mest liv och rörelse, men under vintern bor han i skogen intill campingen. Här kan du lyssna på Jojos sång!

Bilder

null

Aktivitetsprogram >>

Se vårt aktivitetsprogram!LÄS MER »
null

Bra att veta >>

Detta kan vara bra att veta inför er ankomst!LÄS MER »
null

Bokningsregler >>

Vad gäller vid bokning?LÄS MER »
null

Betala din bokning online >>

Knappa in ditt kundnummer och betala direkt online!BETALA HÄR »
null

Områdeskarta >>

Se vår områdeskarta här!SE KARTA HÄR »
X