Jobba hos oss

Jobba hos oss

Välkommen att söka ett roligt och utvecklande sommarjobb hos oss på Årjäng Camping & Stugor Sommarvik! Vi är en femstjärnig semesteranläggning som inför varje sommar söker kompetenta och ansvarstagande medarbetare som kan leverera en förstklassig service till våra gäster med energi, glädje och professionalitet. Språkkunskaper i engelska och tyska är meriterande, liksom arbetslivserfarenhet av turistverksamhet och försäljning. Årjäng Camping & Stugor Sommarvik är med sina 130 000 gästnätter en av Värmlands största aktörer inom semesterboende varför vi söker dig som vill göra ditt yttersta för att våra gäster trivs och får den bästa möjliga semesterupplevelsen.

Våra tjänster:

Receptionist

Över 18 år, matematiskt kunnig, strukturerad, ambitiös, stresstålig och glädjespridare.

Vi söker glada och serviceinriktade receptionister som vill vara Sommarviks ansikte utåt under sommaren! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som receptionist består av bokningar, in- och utcheckningar, gästmottagning och information. Receptionen och butiken är hjärtat i verksamheten varför det är viktigt att vara påläst om anläggningen, området och annat som gäster kan komma att behöva hjälp med. Det är också en stor fördel att kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Tidigare erfarenhet av bokningssystem, försäljning och service är meriterande. Välkommen att söka en social, rolig och lärorik tjänst!

Medarbetare i restaurang

Över 18 år, restaurangvana, stresstålig. Intresse för matlagning, servering och service. Meriterande är utbildning i alkohol- och livsmedelshantering.

Denna tjänst inkluderar servering och försäljning av mat och dryck i vår restaurang och bar. I tillägg kommer du ansvara för att restaurangen och restaurangmiljön alltid är i snyggt och rent skick.

Medarbetare i poolbar

Över 16 år, restaurangvana, stresstålig. Intresse för matlagning och service. Meriterande är utbildning i alkohol- och livsmedelshantering.

Denna tjänst inkluderar tillagning och försäljning av grillmat och servering av glass och dryck. I tillägg kommer du ansvara för att poolterrassen och poolbarsområdet alltid är i snyggt och rent skick.

Skicka in din ansökan

Känner du dig träffad av någon av ovanstående beskrivningar?

Välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till reception@sommarvik.se.

Bor du inte i närheten? Personalboende finns på anläggningen, kontakta oss för mer information.